tabung dude

Saturday, February 16, 2013

random again


1. report LI untuk dua minggu still in process.even actually aku tatau format die yang betul.hahahaa tatau na refer kat sape. yups since 2weeks already masuk plant, banyakkkkk benda yang aku belajar. especially perkara yang aku anggap remeh jee dalam class, but after they asked me about it terussss speachless  =="

*actually aku ta bape paham ape jawapan yang dorang nak.hahahaa maaf bosss!





2. abah ngan ummi balek kampung and aku malas nak ikot.then dok sensorang kat rumah time weeken nie buat aku rasa macam aku duduk rumah sendiri.ehhh maksud aku, duduk rumah aku sendiri dalam keadaan aku dah bekerja.cewahhhh! tapi tu jugak buat aku fikir, sejauh mana aku dah bersedia untuk masuk ke alam pekerjaan. serius takut gileeee! 

so think back. "still wanna be an engineer?"





3. aku macam da jarang sikit gune FB sebab ummi da ade FB.hahahaaa yupss my mom has her own fb account. gelak guling-guling kejap! and i've decide untuk mengurangkan penggunaan lawan sosial.hahaa ikot hati memang sume aku nak sumbat kat fb or tweeter. but think twice macikkk! gune blog best sikit.reader tade and i can write moree and moreeeee! no one bother. jyeeahhh!





4. and sekarang aku ada admire seorang manusia.hahahahaa lama ta admire orang rasenyeee.dulu mase zaman hingusan selalu laaa admire admiree nie.but now admire as an adult laa.cewahhhh kononn! but admire jee laaa wehhh.sebabbbb.okie rahsia!

i prefer to stalk him to know moreee about him. nak tanyeee..... heyyy no way!! okiebyeeee~

*ta banyak yang dapat.banyak lagiii nie persoalan nyeee.ishhhh geram pulak!ehhhh?






5. since ramai senior SERATAS yang dah kawen, aku still tunggu budak batch aku siapa yang kawen duluuuu. heyyy budak salvo, kawen ajak aku tauuuu! aku selalu gak stalk dak-dak salvo yang couple sekarang and selalu doa dalam hati "semoga korang cecepat kawen. aku doakan korang bahagia. da kawen lagi syokkkk nak couple." kannn?

so manusia yang aku sangat berharap cecepat kawen cik al ngan incik min and jay wif cewah. hahaha since tujee yang aku selalu stalk ponggg! ehhh jangan marah aeh korang :)




























3 comments:

  1. mari kita tengok, sapa kahwin paling lambat dlm batch kita. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku akan pastikan it's not me :) hahaha.

      Delete

thanx sebab sudi baca post nie..anything to say??just leave your coment here :)
thanks for reading and please come again (n_n)